18

bu bölüm her anlamda müthişti! 

1.sezon 7.bölüm: The Weekend
Yönetmen: Michael Cuesta


aşk, meslek, dürüstlük, oyun.. her şeyin iç içe geçtiği bir bölüm oldu bence.. terörist olduğu ve mesleği icabı yakalamak zorunda olduğu ve bu yüzden her an bir açığını kolladığı bir erkeğe aşık olursa bir kadın ne olur?? ve bu durumun farkına varan bir erkek ne yapar?? 

daha pek çok olay akıp gitse de bir yandan dizide, bu bölümde en yoğun anlatım Carrie ve Brody'nin tutkuyla başlayan ilişkileri üzerine odaklandı.. Carrie'nin Brody'ye açığını yakalayabilmek için özellikle yakınlaştığını düşünmüştüm önceki iki bölümde.. ama bu bölümde artık Carrie için de durum bu kadar değil.. ikisi de aşkın karanlık kuyusuna düşmeye başladılar.. ilişkilere dair pek çok güzel detayın olduğu bir bölümdü ama bir an var ki beni müthiş etkiledi.. ve bence ikisinin de kuyuya düşüş anları o sırada başladı..

ilk defa alkollü değilken ve acelesiz yavaş yavaş sevişmeye başlamışlardı.. birbirlerinin yüzlerine bakarak ve sanki bir an önce doyuma ulaşmak hızında değil de, hiç bitmesin isteğiyle yavaşlatılmış bir anda.. sordu Carrie, gözlerinin içine bakarak Brody'nin:
- durmak ister misin?
ve gözlerinin içine bakarak Carrie'nin, cevap verdi Brody:
- hayır. bir saniyeliğine burada yaşamak istiyorum..
.......

0 yorum:

Yorum Gönder